Dierenkliniek Berg&Bos
Dierenkliniek Berg&Bos
tel: 0317-621165
Dierenkliniek Berg&Bos

Dierendag 4 Oktober 2021: Lex legt de eerste kluif

Lex heeft vandaag op dierendag de eerst kluif gelegd voor de nieuwbouw van de dierenkliniek aan de Utrechtsestraatweg 159. Hij ziet ernaar uit om straks in de nieuwe kliniek zijn volgende vaccinaties en gezondheidschecks te krijgen. De nieuwe kliniek wordt een kliniek voor bijna alle dieren, die zo goed mogelijk worden verzorgd door de beste dierenartsen en paraveterinairen en door gebruik te maken van de modernste faciliteiten. Daarnaast zullen ook gedragsdeskundigen betrokken zijn en er zal wellicht sprake zijn van een heus puppy-klasje, waarin de hondjes samen met hun baasjes alles leren over een leven lang fit en gezond!

Lex heeft vandaag op dierendag de eerst kluif gelegd voor de nieuwbouw van de dierenkliniek aan de Utrechtsestraatweg 159.

Lex heeft vandaag op dierendag de eerst kluif gelegd voor de nieuwbouw van de dierenkliniek aan de Utrechtsestraatweg 159.

 

September 2021:

We hebben goed nieuws! Het bouwteam kan eindelijk aan de slag. Alle vergunningen zijn nu rond. Dit voorbereidingstraject heeft veel langer geduurd omdat de Provincie nog ‘het stikstofbeleid’ moest integreren in ons project. We hebben daarom ook ons tijdsplan aangepast. Na de zomer hopen we nu met de bouw van onze groene kliniek te kunnen beginnen. De gehele nieuwbouw realisatie lijkt nu eerder op een olifantendracht (22 maanden) in plaats van een paardendracht (11 maanden). Een ding is echter zeker: we worden beloond met een hele mooie kliniek.

 

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuwbouw

 

Juni 2021:

Het bouwteam staat in de startblokken, maar we moeten nog even geduld hebben voordat we de vlag uit kunnen hangen. De toestemming van de gemeente is er, maar we hebben ook een stikstofvergunning van de provincie nodig en die laat lang op zich wachten. We hebben daarom ook ons tijdsplan aangepast. We hopen na de zomer met de bouw van een groene kliniek te kunnen beginnen.

Nieuwbouw

 

Januari 2021:

Het bouwdoek is opgehangen, we hebben een zeer ervaren aannemer gevonden en daarmee is het bouwteam van start gegaan. Wij zijn dus weer enkele stappen verder met de voorbereidingen van de bouw van onze nieuwe dierenkliniek! De grondwerkzaamheden zullen volgende maand gestart worden. En daarmee gaan we uit van de planning dat eind van het jaar de kliniek wordt geopend. Dierendag is en blijft ons streven.

 

Nieuwbouw

 

Nieuwbouw

 

Nieuwbouw

 

December 2020:

De voorbereidingen voor de nieuwe kliniek zijn in volle gang. En we hopen in het vroege voorjaar met de bouw te starten. Momenteel hebben we met de architect en aannemers intensief overleg voor de juiste indeling van de kliniek zodat we straks de beste service kunnen bieden aan alle dieren en hun baasjes!  We willen voor alle verschillende diersoorten een passende faciliteit hebben. Het belooft een hele mooie en moderne kliniek te worden!

Volgend jaar 4 oktober dierendag  vieren we de opening met een open dag op deze nieuwe locatie!

 

Nieuwbouw

 

 

 

Voorgevel (noord-oost) -Ontwerp door Vidazz bouwkundig ontwerp.

 

 

Achtergevel (zuid-west) -Ontwerp door Vidazz bouwkundig ontwerp.

Utrechtsestraatweg

Dierenkliniek Berg&Bos
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
Openingstijden kliniek
ma-vr  08:00 u - 18:00 u
za  10:00 u - 12:00 u
Telefonisch spreekuur
ma-vr  08:00 u - 9:00 u
Privacyverklaring
tel: 0317-621165
info@dierendoc.nl
Facebook