Dierenkliniek Berg&Bos
Dierenkliniek Berg&Bos
tel: 0317-621165
Dierenkliniek Berg&Bos

Het bouwteam staat in de startblokken, maar we moeten nog even geduld hebben voordat we de vlag uit kunnen hangen. De toestemming van de gemeente is er, maar we hebben ook een stikstofvergunning van de provincie nodig en die laat lang op zich wachten. We hebben daarom ook ons tijdsplan aangepast. We hopen na de zomer met de bouw van een groene kliniek te kunnen beginnen.

Nieuwbouw

 

Januari 2021:

Het bouwdoek is opgehangen, we hebben een zeer ervaren aannemer gevonden en daarmee is het bouwteam van start gegaan. Wij zijn dus weer enkele stappen verder met de voorbereidingen van de bouw van onze nieuwe dierenkliniek! De grondwerkzaamheden zullen volgende maand gestart worden. En daarmee gaan we uit van de planning dat eind van het jaar de kliniek wordt geopend. Dierendag is en blijft ons streven.

 

Nieuwbouw

 

Nieuwbouw

 

Nieuwbouw

 

December 2020:

De voorbereidingen voor de nieuwe kliniek zijn in volle gang. En we hopen in het vroege voorjaar met de bouw te starten. Momenteel hebben we met de architect en aannemers intensief overleg voor de juiste indeling van de kliniek zodat we straks de beste service kunnen bieden aan alle dieren en hun baasjes!  We willen voor alle verschillende diersoorten een passende faciliteit hebben. Het belooft een hele mooie en moderne kliniek te worden!

Volgend jaar 4 oktober dierendag  vieren we de opening met een open dag op deze nieuwe locatie!

 

Nieuwbouw

 

 

 

Voorgevel (noord-oost) -Ontwerp door Vidazz bouwkundig ontwerp.

 

 

Achtergevel (zuid-west) -Ontwerp door Vidazz bouwkundig ontwerp.

Utrechtsestraatweg

Dierenkliniek Berg&Bos
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
Openingstijden kliniek
ma-vr  08:00 u - 18:00 u
za  10:00 u - 12:00 u
Telefonisch spreekuur
ma-vr  08:00 u - 9:00 u
Privacyverklaring
tel: 0317-621165
info@dierendoc.nl
Facebook