Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug
tel: 0317-621165

Harpagyl met 10% korting

In de maanden september en oktober zijn het voedingssupplement voor paarden Harpagyl (en de andere Audevard supplementen) met 10% korting verkrijgbaar.

Kijk op dierendocshop.nl

Harpagyl Audevard is een voedingssupplement op basis duivelsklauw (harpagophytum partion) voor paarden die regelmatig ongemakken als stijfheid vertonen en voor oudere paarden die strammer gaan lopen..

Duivelsklauw
Duivelsklauw is een plant die in het zuiden van Afrika voorkomt. De knollen en de wortels van de Duivelsklauw bezitten een geneeskrachtige werking. Het biedt verlichting, met name aan het bewegingsapparaat van uw paard. Daarom wordt Duivelsklauw ook vaak gebruikt voor het ondersteunen van de gewrichtsfunctie bij oudere paarden. Duivelsklauw ondersteunt dus de stofwisseling in de banden, pezen en gewrichten van je paard. Het werkt daarnaast eetlust opwekkend.

Wat zit er in Duivelsklauw
Waarom Duivelsklauw voeren aan je paard? Wat zit er in Duivelsklauw? De knollen en de wortels van Duivelsklauw bevatten twee soorten glucoiridoïden: procumboside en harpagoside. Deze combinatie ondersteunt met name het bewegingsapparaat. Op het gebied van mineralen bevat het calcium, kobalt, chroom, mangaan, magnesium, ijzer, fosfor, natrium, kalium, seleen, silicium, zink en tin.

 

Dierenkliniek
Utrechtse Heuvelrug

Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
Openingstijden kliniek
ma-vr  08:00 u - 18:00 u
za  10:00 u - 12:00 u
Telefonisch spreekuur
ma-vr  08:00 u - 9:00 u
Privacyverklaring
tel: 0317-621165
info@dk-utrechtseheuvelrug.nl
Facebook