Dierenkliniek Utrechtse Heuvelrug
tel: 0317-621165

Dierendag is de dag waarop we de dieren extra aandacht geven. Aandacht geven aan ons geliefde (huis)dier doen we natuurlijk het hele jaar maar vandaag doen we dat extra bewust.
Dierendag is dan ook een mooie dag om een aanbieding te presenteren waardoor uw huisdier een leven lang gezond en fit zal zijn. Dat is pas verwennerij op dierendag!

Als u uw huisdier in oktober aanmeldt voor het VetPlan, ontvangt u van ons de 1e maand gratis.

Met het VetPlan hoeft u nergens meer over na te denken als het gaat om de (preventieve) gezondheid van uw huisdier. U ontvangt elk jaar de minimale zorg die nodig is om uw huisdier gezond te houden, zoals een gezondheidscheck inclusief benodigde vaccinatie, het gehele jaar bestrijding van parasieten (wormen, vlooien, teken) en een extra consult bij één van onze kundige paraveterinairen voor vragen over gebit, gewicht, voeding, verzorging enz.

Heeft u een huisdier dat wat ouder is of mogelijk meer zorg nodig heeft, dán hebben we VetPlan Plus met naast bovenstaand ook nog een extra consult, een (screenend) bloedonderzoek, een urineonderzoek en voor de kat een bloeddrukmeting. Zo hoeft u niet te vrezen voor plotselinge problemen waar uw huisdier veel last van heeft of gaat krijgen.

Voor het VetPlan betaalt u een klein bedrag per maand, zodat u niet hoeft te betalen als u langskomt voor de producten/diensten in het VetPlan, wél net zo makkelijk. De hoogte van dit bedrag variëert afhankelijk van het gewicht van uw huisdier en uw keuze voor VetPlan of VetPlan Plus.

Er is al een ‘VetPlan hond’ vanaf €13,95 per maand, ‘VetPlan kat’ vanaf €14,95 en ‘Vetplan Konijn’ kost slechts €7,50 per maand.

Heeft u interesse in ons VetPlan? Kom gerust langs voor meer informatie en een folder. Ook hebben we een rekenvoorbeeld voor uw huisdier klaarliggen.

Zie ook: VetPlan

Vetplan actie

 

Dierenkliniek
Utrechtse Heuvelrug

Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
Openingstijden kliniek
ma-vr  08:00 u - 18:00 u
za  10:00 u - 12:00 u
Telefonisch spreekuur
ma-vr  08:00 u - 9:00 u
Privacyverklaring
tel: 0317-621165
info@dk-utrechtseheuvelrug.nl
Facebook