Dierenkliniek Berg&Bos
Dierenkliniek Berg&Bos
tel: 0317-621165
Dierenkliniek Berg&Bos

Hoe werkt Vetplan?

Voor vetplan betaald u maandelijks een vast bedrag dat via automatische incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt u een jaarlijkse vaccinatie, gezondheidscontroles, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien én teken. Bij de controlemomenten krijgt u natuurlijk advies en als een behandeling noodzakelijk is krijgt u als Vetplan deelnemer een aantrekkelijke korting. U krijgt een berichtje voor alle oproepmomenten dus u hoeft zelf nergens aan te denken. En dit is ook nog eens voordeliger dan wanneer u geen vetplan deelnemer bent!

Zo weet u zeker dat u de juiste producten gebruikt op de juiste momenten en dat u optimaal voor uw huisdier zorgt, voordat deze ziek wordt.

Gezonde dieren, blije baasjes dat is het streven van Vetplan!

Heeft u al een huisdierenverzekering? Dat is goed nieuws, want veel verzekeraars vergoeden Vetplan voor een groot gedeelte!

Er is al een Vetplan hond vanaf €13,95 per maand, Vetplan kat vanaf €14,95 en Vetplan konijn kost slechts €7,50 per maand.

Hebt u interesse in ons Vetplan? Kom gerust langs voor meer informatie en een folder. U kunt ook gelijk beginnen bij de volgende vaccinatie. U betaalt dan het 1e maandbedrag aan de balie (ipv de normale vaccinatieprijs) en start gelijk voordelig.

Vetplan wordt u aangeboden als service vanaf 1 januari 2020.

Vraag bij ons gerust om meer uitleg of een folder. Ook hebben we een rekenvoorbeeld voor uw huisdier klaarliggen.

Dierenkliniek Berg&Bos
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
Openingstijden kliniek
ma-vr 08:00 u - 18:00 u
za 10:00 u - 12:00 u
Telefonisch spreekuur
ma-vr 08:00 u - 8:30 u
Privacyverklaring
tel: 0317-621165
info@dierendoc.nl
Facebook